Wednesday, February 20, 2008

Uusintoja

Ei, en ole lopettanut neulomista, mutta edistyminen on ollut vähäistä. Taisin valittaa joku aika sitten että pienet työt valmistuvat liian nopeasti ja koko ajan on keksittävä uutta. Ongelma ratkesi kun aloin kutoa Colettea talven Interweave Knitsistä ja kun tekeillä on lisäksi pari paria sukkia ei mitään ole valmistunut eikä oikein kunnolla edistynytkään. Kun kirjoneule alkoi kyllästyttää oli sitäpaitsi aloitettava myös palmikko-työ, joten puikoille ilmestyi myös Eris-villatakki. Ensimmäinen versio on ollut kovassa käytössä ja toivottavasti tästä toisestakin tulee yhtä kiva ja käyttökelpoinen. En tiedä mikä minuun on iskenyt, mutta vaikka uusia mielenkiintoisen näköisiä malleja löytyisi liiankin kanssa, on minulla Eriksen lisäksi tekeillä myäs toinen parini Jaywalker-sukkia. Kumma juttu.

En ny Eris-kofta på gång. Jag satsar mycket på repriser just nu, för jag håller samtidigt på med mitt andra par Jaywalker.

3 Comments:

At 6:09 PM, Anonymous Maarit said...

Mulla on sama meininki eli hyviä ja tuttuja tulee tehtyä, vaikka uusia ohjeita olis pilvin pimein, tie sitte että mistä johtuu. Mulla olis sulle haaste, jos otat vastaan.

 
At 8:49 PM, Blogger Kristel said...

Eris on niitä harvoja isoja neuleita joita olen tehnyt kaksi, ja voisin harkita jopa kolmattakin. Ohje on niin hyvä ja selkeä, ja kauluksen viimeisen päälle mietityt palmikot suorastaan hurmaavat. :D

 
At 12:20 PM, Blogger Froding said...

Vilket garn har du valt för din Erin? Jag valde Karisma och jag blev inte så nöjd....

 

Post a Comment

<< Home