Friday, January 25, 2008

Kirjoneulesukat

Olen viime aikoina innostunut kirjoneuleista. Nämä sukat löytyivät Sukkasillaan-kirjasta ja nyt uskalsin yrittää. Lopputulos oli siedettävä, mutta ei paras mahdollinen sillä Nallen (punainen) ja Sisun (valkoinen) paksuusero häiritsee hiukan.

Sandnesgarn Sisu oli uusi tuttavuus. En ole kovin ihastunut lankaan tämän kokemuksen perusteella, se halkeili helposti ja jostain syystä neulejälkeni ei ollut läheskään niin tasaista kuin tavallisesti. Käyttöominaisuuksista en tietysti vielä voi sanoa mitään, mutta ainakin näin tiiviinä neuloksena luulisi sen kestävän.

Sukkasillaan-kirjasta löytyy ihan kivoja malleja, mutta sävy on turhan määräilevä. Niinpä teinkin sukkiin protestimielessä ranskalaisen kantapään.

Senaste färdiga stickningen är ett par halvlånga strumpor med min nuvarande favoritteknik, flerfärgsstickning. Mönstret hittade jag i en finsk sockbok, Sukkasillaan. Tack vare att jag rotat igenom mina garnlådor och –korgar för att lägga in det på Ravelry insåg jag när jag bläddrade i boken att jag hade halvt planlösa garner som borde passa bra. Nu passade de väl inte riktigt så bra ihop som jag hoppades, det röda var lite väl tjockt jämfört med det vita, men resultatet blev hyfsat i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home