Saturday, May 03, 2008

Kesäpusero

Yosemite on valmis. Kuvittelin että tästä olisi vaikka mitä kertomista, mutta vaikka ompelin napit jo torstaina ja kuvatkin otettiin perjantaina ei innostukseni ole riittänyt kirjoittamiseen. Periaattessa olen puseroon tyytyväinen, mutta ehkä sitä on tullut katseltua liikaa viime kuun aikana. Käyttöön se kyllä pääsee, mutta siitä kirjoittaminen ei maistu.

Pusero oli kuitenkin erinomainen matka- ja tapaamiskudin. Mallikerta on yksinkertainen ja sitä sai toistaa kyllästymiseen asti, varsinkin jos kutoo ohuemmasta langasta kuin ohjeesssa. Kädenteiden ja kauluksen kavennuksissa jouduin soveltamaan hiukan, sillä silmukkamääräni oli kahden koon välistä ja kerrostiheyteni ihan eri kuin ohjeessa. Lopputulos näyttää kuitenkin ihan sopusuhtaiselta.


Malli: Yosemite (Andee Steinman, Knitty)
Lanka:Kinna Textil Jasmine
Puikot: 2mm

Yosemite är klar. Den blev bra och jag är nöjd med den, men jag har helt saknat inspiration att skriva om den. Kanske har det blivit lite mycket av den, då den i princip varit min enda stickning under april. Nu har jag istället tagit itu med min vita kofta, som kommit så långt som till att spännas ut.

7 Comments:

At 6:10 PM, Blogger karin.hulan said...

Åhh vad söt den blev. Färgen klär dig jättebra, och det blev fint med knäppningen och den lilla ärmen

 
At 7:29 PM, Anonymous Ida said...

Jag är så imponerad av ditt tålamod. Jättefin!

 
At 8:19 PM, Blogger Martsuli said...

Siitähän tuli hieno! Erityisesti väri on upea!

 
At 7:59 PM, Blogger Lotta said...

Så söt! Vilka fina ärmar! :-)

 
At 5:51 PM, Blogger Eva i Halmstad said...

Den är ju jättefin. Va duktig du är.
Må så gott.
Eva.

 
At 4:22 PM, Blogger Katja said...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

 
At 9:53 PM, Anonymous Anonymous said...

Såå jättefin.grattis.Nu kan du se att tålarmod ger resultat.
Ta det varligt bara och kräv inte för mycket.Detta är ett mycket gott resultat av envishet.Mycket klädsamt.Sticka lugnt!!/Ella K.

 

Post a Comment

<< Home