Sunday, September 03, 2006

Väripatojen äärestä

Eilen porisivat väripadat koko iltapäivän ja illan. Paljon valmista ei siltikään vielä syntynyt, sillä esimerkiksi kuusenkäpyjä piti keittää monta tuntia ja lopuksi päätimme vielä jättää langan värikylpyyn jäähtymään yön yli. Kokeilut jatkuvat tänään.

Väliin jää mukavasti neuolmisaikaa, mutta Kellokukka-huivini on nyt sellaisessa pisteessä että edistystä ei huomaa. Toivottavasti sentään joskus, vai olenko tosiaan löytänyt sen mustan silmukoita syövän aukon?


Mer färgningsexperiment igår med fortsättning idag. Eftersom koktiderna är långa och vi kom igång lite sent blev det inte mycket färdigt, i synnerhet när vi valde att låta det färdiga ligga kvar i färgbadet över natten. Nåja, desto mer roligt att hänga upp på tork borde det bli idag.

3 Comments:

At 10:42 AM, Blogger Sia said...

Mitä väriä kuusenkävyistä tulee?

Kyllä ne silmukat varmasti siihen sinun työhösi tulevat ja yhtä'kkiä se onkin jo valmis. Ne varmaan kertyy ensin johonkin "poimuun" ja tulevat sitten kerralla näkyviin ;-)

 
At 12:10 PM, Blogger Lea said...

Kirjan mukaan pitäisi saada punaruskeaa, me saimme (vaalean) harmaanruskeaa (vaikea sanoa ennen kuin lanka on kuivunut).

 
At 7:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Hei Lea!
Oletko ohittanut epähuomiossa jättämäni kommentit vai onko jotain vialla?

-SNY

 

Post a Comment

<< Home