Saturday, August 12, 2006

Haruha-sukat

Sain lopulta pääteltyä langanpäät ja kuvattua Haruha-sukat. Pidin pitsimallin neulomisesta, mutta epäilen sen olevan hiukan liian kohokuvioinen kengissä käytettäväksi. Se nähdään kun kenkä- ja villasukkasesonki alkaa.

Käytin ensimmäistä kertaa Nalle-lankaa. Totesin sen olevan huomattavasti karheampaa kuin esimerkiksi Regian sukka-langat - pehmeneekö se pesussa? Halusin kokeilla Nallea koska en oikein ole löytänyt mitään samanvahvuista (sukka)lankaa. Tavallisimmat sukkalangat ovat kaikki hiukan ohuempia ja esimerkiksi Ullassa on ollut monta kivaa Nallelle tarkoitettua ohjetta.

Nämä painoivat vajaat 70 grammaa, joten kerästä saan vielä toisen sukkaparin. Lyyrat vai Saunasukat?

Ett mönster från Ulla igen. Haruha-strumporna stickade jag i Novitas Nalle-garn på 3 mm stickor framför allt under diverse skärgårdsturer och andra somriga aktiviteter. Jag gilalde spetsmönstret ur stickperspektiv, men är lite orolig för att den blir bitvis lite för tjock för att ha i skor.

4 Comments:

At 4:06 PM, Anonymous villasukka said...

Mulla on yhdet ahkerasti reilun vuoden käytössä olleet Nalle-sukat. Pesty koko ajan koneessa 40 asteessa, ei huuhteluainetta (toiset suosittelevat huuhteluainetta pehmentämiseen, mutta minä en kestä niiden hajuja). Tosi nukkaantuneet, mutta ehjät, ja kyllä, pehmeät. Ei niin suloisen pehmoiset kuin laatulangat (esim. Lorna's lace), mutta kuitenkin.

 
At 11:21 PM, Blogger Lea said...

En käytä huuhteluaineita minäkään, mutta käytän nykyään villavaatteiden pesuun villalle tarkoitettua saippuaa jolla saa ihanan pehmeän lopputuloksen. Kai se sitten pehmittää Nallenkin.

 
At 1:32 PM, Anonymous Ida said...

Jättefina!

 
At 5:25 PM, Anonymous Hannaliini said...

Tosi hienot sukat! Minäkin myönnän pitäväni enemmän Regian langoista kuin Nallesta, mutta kun Nallea on niin helppo saada...

 

Post a Comment

<< Home