Thursday, August 24, 2006

Jälleen kerran sukat

Toisetkin harmaat villasukat valmistuivat. Näissä on kaksinkertainen sukansuu (Sukkasillaan-kirjasta), raidat itsekehrätystä langasta, kantapää Sukkasillaan-kirjan mukaan sekin ja sädekavennus (Ullan ohjeen mukaan). Lanka ja puikot (2,5 mm) samat kuin edellisissäkin sukissa. Kahteen sukkapariin (noin kengännumerot 40 ja 37) kului yhteensä melko tarkkaan 300 grammaa lankaa.

Nyt puikoilla ei ole kuin villatakki ja maanantain neuletapaamisessa aloitettu Kellokukka-huivi. Sukaton olotila ei kuitenkaan taida jatkua kauan, sillä kivoja sukkamalleja riittää.

Ännu ett par raggsockor klara. De har stickats mer eller mindre parallellt med de föregående, men har en annan typ av häl och tå. Till två par gick det åt ganska precis 300 gram Morjärv sockgarn.

Nu har jag faktiskt inte ett ena par strumpor på stickorna. Tillståndet kommer säkert inte att vara länge, för jag har flera roliga strumpprojekt på lager.

1 Comments:

At 8:52 PM, Anonymous Anonymous said...

Kiva että olet nyt päivittänyt blogiasi ahkeraan. Jokainen viestisi kertoo sinusta enemmän, vaikka vieläkin olisin kiinnostunut kuulemaan lisää vinkkejä siitä, mikä ilahduttaisi juuri sinua..

t: Salainen neuleystäväsi

 

Post a Comment

<< Home