Tuesday, May 02, 2006

Valmista taas

Kiitos Tubey-kommenteista. Se pääsi vappupuseroksi, vaikka vappuna ei pitäisikään olla villapaitakelit. Tänä vuonna 100% villaa ja sadetakki oli kuitenkin hyvä valinta.

Pyöröpuikkosukat pyörähtivät puikoilta tänään. 45 numeron jalkoihin sopiviin sukkiin kului melkein kerällinen (100 g) Regia Havannaa ja hiukan mustaa varpaisiin ja kantapäihin. Kudoin sukat alkaen varpaista ja kokeilin enismmäistä kertaa kantapäätä joka kudotaan viimeiseksi ja jonka voi, ainakin periaattessa, purkaa ja kutoa uuden kun se on kulunut loppuun.

Latvialaslapaseni voitti äänestyksen mikä innosti minua taas jatkamaan sen paria. Kun saan sen valmiiksi minulla ei ole kuin yksi UFO jäljellä joten nyt saan erittäin hyvällä omatunnolla alkaa miettiä seuraavaa projektia.

4 Comments:

At 11:22 PM, Blogger Visa Lisa said...

hihi... för första gången förstår jag något av det finska i din blog. Tack för tubey-kommentarerna börjar du med den här gången! Men jag vet inte om jag gav någon sådan, men jag hoppas jag sade nåt när vi sågs live igår. Din Tubey blev verkligen Jättebra. Med stort J. Jag är avundsjuk. Och sockorna har blivit klara! Hurra! Blev de tillräckligt långa? Och hur gick det med "tå-tofs-garnet"? TACK igen för igår! Kram!

 
At 10:57 AM, Anonymous KristiinaS said...

Onnittelut Latvia-lapasvoitosta! Kyllä ne (se) kauniit ovatkin.

 
At 5:50 PM, Blogger Martsuli said...

Onnittelut äänestyksen voitosta! Oli hienot lapaset ja äänestin sinua!

 
At 10:22 PM, Blogger Sari said...

Onnea! Lapaset ovat tosi hienot. Kuin myös tubey.

 

Post a Comment

<< Home