Tuesday, April 04, 2006

Omaa lankaa

Viime päivinä olen harjoitellut värttinän käyttöä. Eihän langasta vielä tasaista tule, mutta suunta tuntuu kuitenkin oikealta. Aluksi lanka katkeili ja olisin tarvinnut vähintään yhden käden lisää, nyt persutekniikka alkaa olla sen verran hallinnassa että omat kädet riittävät ja lankaakin kertyy. Onhan se aikamoista efektilankaa (kuvan kerrattu lanka on paremmasta päästä ja siinäkin näkyy selvä ero säikeiden välillä) mutta jostainhan on aloitettava.

3 Comments:

At 6:15 PM, Blogger Visa Lisa said...

Kan man vara styvmor på så långt håll? Förresten hade tydligen de biologiska föräldrarna "gjort abort" igår. De sparkade äggen av balkongen... Elakt. Ditt foto på granet är fantastiskt! Men jag förstår fortfarande inte vad du skrivit om det... Kram!

 
At 11:10 PM, Blogger Lankakomero said...

Miekin haluun värttinän. Täytyis väsätä jonkinlainen, että vois kokeilla tuota langantekoa, karstattua villaa jo onkin valmiina. Rukilla olen kehrämistä kokeillut, mutta jotekin kiehtoisi värttinä enemmän.

 
At 1:47 PM, Blogger Stricker said...

Ihan hienoa lankaahan tuo on! Mäkin sain joku aika sitten värttinän ja kerran jo kokeilinkin, mutta ei se mulle auennut vielä kunnolla siinä ajassa. Pitää kokeilla vielä joku toinen kerta oikein ajan kanssa.

 

Post a Comment

<< Home