Monday, December 06, 2010

Adventsstickning

Åsa hade bjudit in till adventsstickning. Det blev en mycket trevlig eftermiddag då jag även hann en bit på min advensstickning. Tyvärr har jag inga bilder från evenemanget, men kanske kommer det upp några hos Åsa.

Jag ligger lite efter med adventsstrumporna, men snart är det dags att börja med den del som hör ihop med andra advent. Ena strumpan är redan där, men jag ska se om jag klarar av att vänta med fortsättningen tills den andra är ikapp.

Jag är förresten busig och stickar med strumpstickor istället för två rundstickor, vi får se om det dyker upp något moment där jag får byta strategi. Jag gillar strumpstickorna bättre och jag har inte alls lika mnga rundstickor i rätt storlek - kanske inte en enda som är ledig just nu. Däremot hade jag två olika sorters korta strumpstickor i dubbla uppsättningar.

Stephanie van der Lindenin adventtisukat ovat tällä hetkellä aktiivisin kutomukseni. Olen vielä hiukan perässä (tonttulakki tuli väliin) mutta luulisin ehtiväni kiinni tämän viikon aikana.

1 Comments:

At 8:48 PM, Blogger sticksIDAn said...

Jag stickar också med strumpstickor, men har dessvärre bara en uppsättning (ledig iaf), så jag flyttar över den ena till en hemsk och gammal rundsticka när den vilar.
Jag gillar mönstret så här långt, men lyckades ändå göra lite fel först på andra ledtråden.

 

Post a Comment

<< Home