Tuesday, December 04, 2007

Diamond Waffle

Vihdoinkin sen verran valoa että kannatti yrittää kuvata. Nämä sukat valmistuivat viikkoja sitten, mutta koska neuleita on mukavampi esitellä kuvien kera kuin ilman pääsevät ne näytille vasta nyt.
Aloitin sukkien neulomisen heti Knittyn syysnumeron ilmestyttyä. Oikeista ja nurjista silmukoista koostuva mallineule oli kuitenkin tylsää neulottavaa pidemmän päälle ja edistystä tapahtui lähinnä junissa, automatkoilla ja odottaessa. Aloitus ("lighter circular beginning"), kantapää ja päättely olivat kuitenkin uusia tuttavuuksia, joten kokonaisvaikutelma oli kuin olikin positiivinen, varsikin kun sukat sopivat hyvin vastaanottajan jalkaan.

Malli/Mönster: Danny Ouellette: Diamond Waffle Socks (Knitty)
Lanka/Garn: Regia 4-fädig Uni #2070 95g
Puikot/Stickor: 2,5 mm 80 cm Drops/Addi

Dessa strumpor från höstnumret av Knitty har varit färdiga ett tag, men ljustillgången för fotografering har inte varit den bästa. Strumporna innehöll några spännande nyheter för mig, såsom sättet att börja från tån "lighter circular beginning"). Annars var det långa sträckor enformig mönsterstickning (som alltid när det gäller strumpor i den här storleksklassen), men eftersom passformen tydligen var bra får det väl anses som ett lyckat projekt.

2 Comments:

At 5:21 PM, Blogger Martsuli said...

Todella tyylikkäät sukat! Tulostin itsellenikin tuon ohjeen. Jospa tekisin miehelleni tuollaiset..

 
At 11:16 PM, Blogger Lotta said...

Vilken tuff häl! Passformen verkar vara perfekt!

 

Post a Comment

<< Home