Monday, October 09, 2006

Haruhat

Toinen haruha-parini valmistui perjantaina ja koska ne ovat menossa lahjaksi viitsin jopa höyryttää ne. Sukat olisivat valmistuneet huomattvasti nopeammin jos en olisi joutunut purkamaan toista kantapäästä varpaisiin oudon palmikon takia. Kuten Villapallo totesi, olisin tietysti voinut purkaa vain palmikon, mutta koska kantyapäässäkin oli jotain häikkää oli minusta kuitenkin helpompi alkaa mallikuvion alusta ja saada kaikki kerralla kohdalleen.

Näiden sukkien valmistuttua olen voinut kohdistaa sukka-energiani (joka kuitenkin on jäännyt silkkialpakkamallitilkkujen varjoon) Baudelaire-sukkiin. Olen edistynyt kantapäähän asti, joka oli erilainen kuin muut tekemmäni kantapäät, mutta kivan näköinen. Toivottavasti se sopii hyvin jalkaankin. Teen sukat Regia Silkiistä, joka vaikutta herkästi nyppyyntyvältä jo lankana. Millaisia kokemuksia teilllä on siitä käytössä?

Tilaamani sukkalangat eivät ole vielä tulleet, mutta toivottavasti tällä viikolla. En tiedä koska lopullinen tilaus lähti, sillä meitä oli aika monta (tilaus oli yhteensä yli 20 kg!) ja "tilausemolla" taisi olla aikamoinen homma sen kanssa.

Haruha-strumporna är klara och nu kan jag använda all min strumpenergi till Baudelaire. Bra det,så jag inte halkar efter helt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home