Wednesday, September 27, 2006

Joskus käy näin

Olin tehnyt kantapään ja aloittamassa palmikkoresoria kun huomasin että olin tehnyt palmikot väärin toisessa sukassa. Jos olisin tehnyt niitä itselleni olisin fusknnut homman jkotekuten, mutta nyt, oitkän harkinnan jälkeen, katsoin parhaaksi purkaa sukan kuvion alkuun.

Muutenkin neulerintamalta on hyvin vähän uutisia. Enmsimmäinen Baudelaire lähestyy kantapäätä, mutta sitäkin on tullut tehtyä periaattella neulo neljä riviä, pura kolme. Osaan kyllä kuvion, mutta tummasta langasta on vaikeampi löytää virheitä joita sinne pakostakin eksyy neuletapaamisessa.

Jag har övat mod att repa upp och göra rätt. Hade strumporna varit till mig själv hade jag nog bara förökt fuska ver felet, men saker jag ska ge bort vill jag bara ska ha osynliga fel. Nu har de legat några dagar och väntat på att jag ska orka ta itu med dem igen - kanske är det dags ikväll.

1 Comments:

At 6:03 AM, Blogger Villapallo said...

En tiedä miten olit palmikot tehnyt väärin, mutta jos kierre on esim. väärään suuntaan tai väärällä kerroksella, olen ainakin itse ihan sujuvasti ja yllättävän helposti vain purkanut sen kohdan ja virkkuukoukkua apuna käyttäen poiminut silmukat, ja kiertänyt palmikot oikein. Paljon nopeampaa kuin neuloa kaikki uudelleen!

Nimim. tänään kommentoin jokaiselle jonka blogissa käyn.

 

Post a Comment

<< Home