Wednesday, March 08, 2006

Reissuostoksia

Ostin sukkalankaa: 93 % villaa ja 7% muovia. Valmistajan mukaan villan pitäisi olla erityisen pitkäkuituista ja kestävää. Suunnitelmissa on pitkävartiset saapassukat, kunhan saan ainakin yhdet keskeneräiset sukat alta pois.

3 Comments:

At 10:52 PM, Blogger Visa Lisa said...

men men... där är det ju? Är det inte det där garnet vi liksom letar efter till Tubey? Lite tjockare strumpgarn med lite stretch och ullens mjukhet? Skulle det kunna passa? Har du sånt så man kan få känna på det på söndag?

 
At 11:14 PM, Blogger Lea said...

När du känt på garnet kommer du nog att ändra uppfattning, eller så får du satsa på en undertröja. Den här ullen har inte sin styrka i mjukheten :-)

Jag kan ta med det ändå för klappning, men jag tror att jag håller mig till den ursprungliga planen och stickar sockar att ha i stövlar av den.

 
At 12:56 PM, Blogger Visa Lisa said...

Ja, alltså det där med stövlarna stod ju kanske på finska så... det fattade inte jag :) Jag blev bara nyfiken och googlade och såg ull + syntet och att det var lite tyngre än andra strumpgarner. Det lät ju bra i alla fall, men nej, jag vill inte ha en sticksig Tubey.

 

Post a Comment

<< Home