Friday, February 18, 2011

Sukkavuosi

Viime vuonna en kutonut montakaan sukkaparia, mutta tästä vuodesta voi tulla todellinen sukkavuosi, ja varsinkin Cookie A-sukkavuosi. Ensinnäkin liityin Cookie A-sukkaklubiin ja toiseksi Ravelryssä on menossa Knit.Sock.Love.-KAL. Sukkaklubin enismmäinen lähetys ei ole vielä ehtinyt tänne asti, mutta ensimmäiset KAL-sukat ovat valmiit. Malli on Hedera, jota en ollut kutonutkaan ennen vaikka se on julkaistu Knittyssä vuosia sitten. Yllättävän kiva malli, pelkäsin etukäteen että se olisi liian yksitoikkoinen.
Lankana Zitron Trekking Pro Natura jonka ostibn kokeuilumielessä monta vuotta sitten. Nyt on kokeiltu ja ainakin kutomisen kannalta lanka toimi hyvin. Tuntuihan se erilaiselta kuin villa/polyamidi-sekoite (vähemmän joustavalta) mutta siihen tottui. Toivottavasti sukat kestävät käyttöä.

KAL-strumpor, nämligen Hedera från Knit.Sock.Love. (och Knitty). Garnet, Zitron Trekking Pro Natura, är en ny bekantskap för mig. I alla fall som stickuppevelse, nystanet har legat länge i sockgarnslådan i väntan på att jag ska komma mig för att sticka i det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home