Monday, September 03, 2007

Perussukat

Eilen minua ei huvittanut kutoa mitään monimutkaista ja niinpä kudoin valmiiksi nämä käsilaukussa kulkeneet sukat. Malli on suunnilleen sama kuin ennenkin, varpaasta sloitettu, resoria jalan päällä (2 oikein 2 nurin) ja Baudelaireista sovellettu kantapää. Lankakin oli vanha tuttu Regia Havanna Color, tällä kertaa väri numero 4175. Saadakseni edes vähän vaihtelua lopetin varren 1 oikein, 1 nurin resoriin.

Trots en lugn söndag då jag kunde sitta i lugn och ro i soffhörnet orkade jag inte ta itu med några krångligare projekt utan stickade klart mina handväskestrumpor. Helt vanliga tråkiga strumpor i storlek 45 från tån och upp. Den enda variationen från tidigare var avslutningen med en centimeter 1+1-resår högst upp. Ibland behövs den här sortens stickning. På stickkaféer, när man väntar någonstans eller när man helt enkelt inte orkar sticka något annat. Dessutom vet jag att de kommer att användas minst lika mycket som ett par flashigare strumpor.

2 Comments:

At 10:47 PM, Blogger mursuliina said...

mysteerihuivistasi tuli aivan ihana!

 
At 1:51 PM, Anonymous KristiinaS said...

Kiitos kommentista ja että olet jaksanut pysyä vakilukijana. Vasta eilen illalla ajattelin sinua ja lapasia kun muistivihkostani yhteystietosi tulivat vastaan. Etsin vihkosta tietoja, jotka katosivat koneelta sen siivouksen myötä. Mutta täytyy myöntää, että en ole vähään aikaan täällä käynyt. Vaihtelen tilauslistaa aika ajoin palatakseni taas vanhoihin tuttuihin.
Minäkin kaivan pian esille omat vaihtolapaseni. Jotenkin ne vaan on erilaiset, kun Katja on ne vartavasten minulle tehnyt.
Hyvää neulesyksyä.

 

Post a Comment

<< Home