Saturday, January 14, 2006

Ehkä se siitä...

Tänä aamuna ottaessani lapastekeleeni käsiini asettui oikean käden lanka automaattisesti oikein käteeen. En ole edes tiennyt miten se "oikein" olisi, mutta kun se osui kohdalleen tuntui heti että näin sen tosiaan pitää olla. Ongelma oli aikaisemmin että lanka tahtoi karata vähän sinne sun tänne sormien välistä eivätkä sormet osanneet . Nyt taidan pitää sitä suunnillen samalla tavalla kuin vasemmassakin kädessä - en ole oikein uskaltanut tutkia asiaa ettei liika ajattelu tuhoaisi jo saavutettuja tuloksia.

On aika mielenkiintoista opetella uusi motorinen juttu, sitä kun ei tule tehtyä ihan joka päivä. Kuvien katselu ja ajatustoiminta ei riitä pitkällekään, vaan käsien täytyy totutella ja "itse" löytää se oikea liike.

Eilisessä kuvassa on esillä langat jotka aion käyttä lapasiin. Kerät pysyvät kurissa puukulhossa joka tavallisesti toimii hedelmävatina.

4 Comments:

At 5:21 PM, Anonymous ilu said...

Selostapas nyt tyhmälle, kun ei jotenkin ole tullut selväksi, että miksi sitä toista lankaa on pidettävä oikealla kädellä? Että mikä siinä on se juju?
Kiinnostaa!

 
At 6:29 PM, Blogger Lea said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 6:34 PM, Blogger Lea said...

Väitetään että se on nopeampi/tasaisempi/selkeämpi tapa (riippuen vähän kneneltä kysyy/mistä lukee) neuloa kirjoneuletta.
Minä opettelen sen ihan vain oppiakseni jotain uutta. Tähän astiset kirjoneuleyritykseni (molemmat/kaikki langat vasemmanetusormen päällä rivissä) eivät ole olleet mitään tasaisuuden huippua, joten toivon tietenkin että tämä toimii...

Mutta pääasiassa kokeilen siis ihan vain kokeilemisen ilosta.

 
At 6:36 PM, Anonymous ilu said...

jassåå! Nyt on selvempää! Onnea opettelulle!

 

Post a Comment

<< Home