Sunday, January 01, 2006

Latvian Mittens

Pyydän anteeksi edellispäiväistä kielenvaihdosta. Latvian Mittens Knit-Alongiin liittyviä juttuja tulee vastaisuudessakin ruotsiksi.

Knit-Along perustuu Lizbeth Upitisin kirjaan Latvian Mittens. Minä ajattelin käyttää Hifa2-langan jämiä ja olen viettänyt iltapäivän kuvioita sommitellen. Päätettyäni tehdä 60 silmukan lapaset aloinkin yhtäkkiä löytää kivoja 8 ja 14 jaollisia kuvioita... Taidan silti pysyttäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa, voihan niitä lapasia tehdä useampiakin.

4 Comments:

At 7:55 AM, Blogger Ziina said...

onko kirja sisällöltään kehuttava? kansi ainakin näyttää upealta mutta kirja on melko kallis, voisitko kertoa hieman tarkemmin siitä?

 
At 9:40 PM, Blogger Lea said...

Minulla ei ole kokemusta muista kirjoneulekirjoista, mutta tässä on tarkat ohjeet viiteen eri lapaseen (ja niiden yhteydessä hapsuihin, vaakasuoraan palmikkoon ja mitä erikoisuuksia niissä lapasissa nyt onkin), värikuvat noin 90 lapasesta ja kaaviot niiden kuvioihin.
En ole katunut ostosta (päinvastoin), mutta kuten sanottu minulla ei ole (vielä) mitään muuta kirjaa samasta aihepiiristä.

 
At 10:36 PM, Blogger Sari said...

Kirja näyttää tosiaan tuon kannen perusteella upealta! Erityisesti nuo mustavalkoiset lapaset...

 
At 7:55 AM, Blogger Ziina said...

tilasin kirjan jenkkilän amazonista, euroopan puolella hinta näytti olevan suolaisempi. nyt odottelemaan:)

 

Post a Comment

<< Home