Friday, January 12, 2007

Vuoden ensimmäinen sukka

Nämä sukat aloitin jo marraskuussa Japaninmatkalla, mutta koska olen neulonut niitä sen jälkeen oikeastaan vain neuletapaamisissa on edistyminen ollut hidasta.

Lankana taas kerran Regia, tällä kertaa PatchAntik Color 5753. Koska tästä langasta tulee selvä kuviointi en tehnyt sukkiin mitään sileää neuletta ja joustinta kummallisempaa. Myös kaikki yksityiskohdat (varpaat, kantapää, päättely) olivat jo aikaisemmissa sukissa kokeiltuja ja hyviksi havaittuja. Ainoa uusi kokeilu oli silmukkamäärän vähentäminen (68 -> 60) ja vaihto paksumpiin puikkoihin joustinneuleessa. Saa nähdä toimiiko tämä joustin paremmin käytössä. Lankaa näihin 45 numeron jalkoihin sopiviin sukkiin kului noin 80 g.

Årets första sockpar är föga spännande: ett par standardstrumpor i herrstorlek från tån och upp med beprövade tår, hälar och avmaskning i ett Regia-garn. Eftersom garnet har ett väldigt tydligt mönster nöjde jag mig med slätstickning och helt valig resår.

4 Comments:

At 11:13 AM, Blogger laplero said...

Tuo on tosiaan kivannäköistä lankaa. Sopivan rauhallista, yleensä kun nuo pätkävärjätyt ja raitalangat tuppaa olemaan melkoista sähinää.

 
At 7:08 PM, Anonymous Ida said...

Denna sjal håller jag på med: http://www.borasridhus.se/Default.aspx

 
At 7:10 PM, Anonymous Ida said...

Oj, oj, det blev fel, missade nog kopieringen. På den sidan kan du istället se hästen Tilda red på idag...
Så här ska det vara:
http://aww.ninemsn.com.au/article.aspx?id=26738&subsectionname=craftclassics

 
At 11:05 PM, Anonymous famu said...

kaunis raidoituskuviointi tuossa langassa.Regia on mukavan ohutta neulottavaa.-Hyvää alkanutta vuotta Sinulle.

 

Post a Comment

<< Home