Monday, February 20, 2006

Uudet sukat puikoilla

Ei kestänyt montaakaan tuntia ennen kuin seuraava sukanalku löytyi puikoilta. Tällä kerta vuorossa on Knittyn Pomatomus-sukat. Nämäkin teen Regiasta, tällä kertaa väri on Havanna-sarjan Clematis. Malli on kiva, kunhan pääsin vauhtiin. Oikeat silmukat neulotaan nimittäin kiertäen ja tämä hidasti hommaa tuntuvasti ennen kuin totuin niihin. Olin lähellä luovuttaa resorin puolessa välissä, mutta onneksi jatkoin sillä nyt ne syntyvät melkein huomaamatta.
Sukat kuuluvat samaan knit-alongiin kuin parin viikon takaiset pääkallolapaset.

Pomatomus-strumporna i SIW-knit-alongen är på gång. En dryg mönsterrapport har jag hunnit med och man börjar få en uppfattning om hur de kommer att se ut. Det tog en stund att vänja sig vid att sticka vridna maskor, men nu går det fint.

6 Comments:

At 1:04 PM, Blogger Terhi said...

Hii, mulla on samat sukat puikoilla! Kivalta näyttää. :-)

 
At 10:09 PM, Blogger Martsuli said...

Tosi hienon näköinen sukan alku. Onko ohje vaikeakin? Uskaltaisiko itsekin tehdä tuollaiset..

 
At 11:53 PM, Blogger Lea said...

Ohje oli minun mielestäni paljon yksinkertaisempi kuin miltä sukka näyttää. Kuvio on kaaviona (langankiertoja, nurjia ja kierrettyjä oikeita silmukoita) ja se on sitäpaitsi sen verran looginen että sen oppii ulkoa/seuraamaan edelliseltä riviltä aika nopeasti.

 
At 11:33 AM, Anonymous ullabritt said...

Hej!
Oh vilket intressant mönster. Jag skulle så gärna vilja sticka det. Skulle du kunna skriva en beskrivning på svenska eller engelska+

Hallo!
What an intresting patter. I would like to knit it and would be lucky if you could give an instuction in English oc Sweedish.

 
At 11:22 AM, Blogger Lea said...

Pomatomus finns i Knitty: www.knitty.com

 
At 12:58 PM, Blogger Mia said...

Vilket snyggt garn!!! Det var ett tag sen jag kollade in din blogg, kul att du skriver lite på svenska ibland också.
Vad fina dina pomatomus tycks bli- jag har stickat en massa fel nu i början och rättat till kanske hälften... men nu börjar jag fatta galoppen så det ska nog gå bättre.

 

Post a Comment

<< Home