Monday, March 19, 2007

Kolmas kerta toden sanoo

Ihastuin Knittyn viimeisimmästä numerosta löytyviin Clessidra-sukkiin ja ne oli saatava puikoille pikimmiten. Viikon verran olen jo kutonut niitä, mutta tiheys- ja mittaongelmien takia olen purkanut ne pariin otteeseen ja nyt ollaan taas kerran ensimmäisellä mallikerralla. Tähän mennessä olen todennut että malli on periaattessa helppo, mutta kavennusten muistaminen voi tuottaa ongelmia. Jos nyt kuitenkin päästäisiin sinne asti.

Totesin myös että puikkokokoelmastani puuttuu selvästi 2,25 mm bambupuikot. 2,5 mm puikoilla tiheyteni on 30s/10cm ja 2 mm puikoilla 34s/10cm. Niinpä päädyin kutomaan nämä sukat 2,5 mm metallisilla pyöröillä. Mistä löytyisi 2,25 mm paksuisia, n. 15 cm puítkiä bambuisia sukkapuikkoja?

Det här är det tredje försöket på Clessidra-strumporna. Jag har mätt och jag har gissat, med dåligt resultat, men nu hoppas jag att de ska passa.

Jag har också konstaterat att min sticksamling saknar bambustrumpstickor 2,25 mm. Istället fick det bli en metallrundsticka 2,5 mm för att komma till rätt stickfasthet. Någon som vet var man hittar ca 15 cm långa bambustrumpstickor i storlek 2,25 mm?

6 Comments:

At 6:16 PM, Anonymous golden said...

Saksasta ainakin Mariannelta löytyy Cloverin 16-senttisiä bambuja:
http://www.mariannes-opalwolle.de/
oscommerce-2.2ms2-051113/catalog/
product_info.php?cPath=33_80&products_
id=1754

 
At 8:12 AM, Blogger juuli said...

Etkös sinä tilannut lokakuussa tuonkokoiset puikot? Mutta ehkäpä ne eivät olleetkaan puisia - kuvaa niistä ei silloin ollut.

 
At 2:07 PM, Blogger Lea said...

Ne lokakuiset puikot olivat tosiaan metalliset. Kudon hiukan tiukempaa metallisilla, joten niiden jälki vastaa suunnilleen 2mm puisia.

 
At 3:09 PM, Anonymous golden said...

Hei taas! Näkyy noita samoja Cloverien välikokoja olevan myös GetKnittedillä.

 
At 11:59 AM, Blogger sussry said...

Tack för kommentaren på min blogg. Jo många sköldpaddor är det.

Vad diktig du är som försöker dig på Clessidra. Den är jättefin. Kommer tillbaka och ser hur det går med den.
Lycka till!

 
At 4:05 PM, Anonymous famu said...

Minä sain tänään apuvälineen,joka auttaa muistamaan kavennukset ja laskettavat jutut neuleissa.Yksinkertaisuudessaan aivan verraton!

 

Post a Comment

<< Home